Vi tilbyder

Vi renser tagrender i hele Danmark.

At rense tagrender er bare tidskrævende og besværligt.

Og passer man ikke på, kommer man nemt galt afsted!

BilligRens udfører støvsugning af tagrender i ALLE HØJDER. Vi løser ALLE opgaver, også de opgaver som er besværlige og dem i små baggårde, hvor lifte ikke kan komme ind.

Lad derfor BilligRens klare skidtet for dig! – Uanset om du er privatperson, fra erhverv, eller andels- og ejerforening.

For dine tagrender og nedløbsrør udsættes nemlig hvert år for mange tons nedbør i form af regn, sne og nedfald. Og desværre giver fyldte tagrender stor risiko for fugtskader på både facade og udhæng.

Hos BilligRens.dk har vi derfor specialiseret os i at rense tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde. Vi støvsuger tagrenden fra jorden af ved hjælp af vores slamstøvsuger, der med teleskopstang kan rense i alle højder.

På toppen af teleskopstangen er der et kamera forbundet til en skærm på jorden, så vores arbejdsmand hele tiden har det fulde overblik over dine tagrender, mens arbejdet udføres.

Og når arbejdet er klaret, sender vi fotos af dine rene tagrender, så du også selv kan se det færdige resultat.

”BilligRens.dk – Få et uforpligtende tilbud i dag!”

Billedet viser udstyret vi bruger til at rense tagrender med

Prisgaranti

Hos BilligRens.dk tilstræber vi at sikre dig de billigste og bedste priser på markedet.

Derfor tilbyder vi nu også en prisgaranti, der strækker sig udover hele DK.

Prisgarantien indebærer, at hvis du finder en bedre pris i Danmark- så matcher vi den her på BilligRens.dk . Du skal blot kontakte BilligRens kundeservice på vores e-mail – så ordner vi det for dig.

Vi stræber altid efter at have den billigste pris på ALLE ydelser, men skulle det glippe og du mod forventning finder en billigere pris hos en anden skal du blot kontakte os for at få matchet prisen her hos BilligRens.