Hvorfor skal der udføres tagrenderens?

Tagrender i norden kræver, modsat hvad mange tror, hyppig vedligehold. Tagrenderne opsamler nemlig ikke kun det, der falder fra himlen i form af regn, sne og slud. Tagrender er også opsamlingssted for blade, løvgrene samt rester af mos og anden uvelkommen bevoksning fra dit tag. Sker det, at dine tagrender vokser til, kan vandet ikke længere løbe frit. Vandet vil da begynde at løbe ud over siderne for således, at kunne ødelægge bygningen samt være meget ildelugtende.

Jo længere tid der går, hvor dine tagrender ikke renses, des sværere kan det blive for vandet at frit. Dette er fordi at blade, grene og mos med tiden kan samle sig til en tæt uigennemtrængelig masse. Denne tunge masse bliver med tiden også sværere og sværere at fjerne.

Bor du i en høj bygning, er tagrenderne selvsagt endnu sværere at holde tømte, da det kan være risikofyldt af bevæge sig op i højden for at udføre sådanne opgaver. Selv for dem der ikke lider af højdeskræk, kan det ikke anbefales at give sig i kast med denne type opgaver.

Men heldigvis er der råd for dette! Hos BilligRens ApS har vi nemlig et team af 5 professionelle fagfolk, som gør en dyd ud af at holde dine tagrender rene. Vi renser tagrender i Alle højder, og vi rykker ud i hele Danmark.

Hos BilligRens benytter vi en særlig teknik, som gør os i stand til at rense tagrender på høje bygninger uden brug af lifter, stiger eller andet. Med en “teleskopstøvsuger” renser vi din tagrende fra jorden – hurtigt, enkelt og sikkert. Og du er garanteret en ren tagrende, hvor regn- og smeltevand vil kunne passere frit og elegant igennem.

Vi renser foruden tagrender også nedløbsrør og nedløbsbrønde. Her ud over indbefatter vores service ligeledes reparation af tagrender.

Vores priser er yderst konkurrencedygtige og du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Derfor skal du have renset tagrender

Er dine tagrender fyldt med skidt og møg, så kender du sikkert til problemet med at vandet i tagrenden løber over. Det betyder at vandet står ud alle mulige steder, hvilket både kan være yderst irriterende men også være årsag til andre problemer omkring din bolig. Problemet med denne problemstilling er, at tagrendens funktion, er at lede vand væk fra huset, så det hverken er til gene for ejendommen eller dens beboere.

Mange personer har måske også på et eller andet tidspunkt oplevet, at blive ramt af vand enten fra en utæt eller en overfyldt tagrende – og det er netop et sådanne problem vi også vil kunne afhjælpe.
 
PROBLEMER PÅ GRUND AF OVERFYLDTE TAGRENDER
Hos BilligRens renser vi årligt rigtig mange facader, som der kan være hårdt angrebet af b.la. alger og lav. Disse vækster stammer typisk fra en høj koncentration af fugt, som samler sig omkring ejendommens facade og sokkel. Her spiller overfyldte og utætte tagrender ofte en væsentlig rolle, da vandet ikke bliver ført væk fra bygningen, men derimod bevæger sig ned af facaden og derefter trænger ned og ind i bygningens fundament.

I de værste tilfælde, da kan overstående problematikker føre til fugtige kældre og frostsprængninger i f.eks. ejendommens facader og fundament.   

 
 
 

 
Typiske problemer i forbindelse med overfyldte tagrender

  • Forkortet levetid på dine tagrender
  • Risiko for fugt og frostskader på tag, facade og sokkel
  • Opsamling af vand på uhensigtsmæssige steder