Hvordan udføres tagrenderens?

Dine tagrender og nedløbsrør udsættes hvert år for mange tons nedbør i form af regn, sne og nedfald. Desværre giver fyldte tagrender stor risiko for fugtskader på facade og udhæng.

Hos Billigrens har vi derfor specialiseret os i at rense tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde. Vi støvsuger tagrenden fra jorden af ved hjælp af vores slamstøvsuger, hvorfra vi sammensætter carbonrør til enhver rensehøjde. På toppen af røret har vi monteret et kamera, som er forbundet til en skærm på jorden, så vores arbejdsmand altid har det fulde overblik over dine tagrender, mens arbejdet udføres.

Det er meget forskelligt hvor ofte tagrender og nedløbsrør bliver fyldte. Løvfald, mos på taget, raketpinde, fugle der efterlader skidt i tagrenderne samt slidtage på dit tag, har altsammen en effekt på hvor ofte du bør få dem renset. Dog anbefaler vi som tommelfingerregel at tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde på et privat hus renses mindst 1 gang årligt.

Billigrens.dk udfører rensning af tagrender for ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private samt erhverv.